Cum sa faci bani pe net cu Socialbirth

O alta modalitate de a face bani folosind conturile din retelele sociale este Socialbirth.com. Asemanator, intr-o oarecare masura, cu Fanslave, cu diferenta ca este un site creatie a romanilor si care plateste ceva mai bine si mai usor!




Sa vedem ce este de spus despre SocialBirth.com.

In primul rand, modalitatile de castig sunt mai multe decat la Fanslave, respectiv pot fi folosite conturile din urmatoarele retele sociale:
  • facebook
  • twitter
  • google+
  • linkedin
  • pinterest
  • soundcloud
  • stumple upon
  • youtube
Bineinteles, exista si aici posibilitatea de a castiga bani din vizionarea de site-uri.

Probabil ca v-ati dat deja seama ca banii pot fi castigati dand like-uri unor pagini de Facebook, follow pe Twitter etc. pentru care primesti un anumit numar de monede. Cu aceste monede ai doua variante: fie le schimbi in bani reali ($) la o paritate de 1000 monede pentru 1$, adica 10 monede pentru 0,01$, fie iti promovezi, la randul tau, site-ul, pagina de facebook sau ce mai vrei tu. Pentru un like poti primi de la 5 monede (maxim pentru un cont FREE) pana la 1 moneda.

In plus, daca esti activ (adica ai minim 30 de click-uri pe zi), primesti un bonus zilnic de 50 de monede.

O alta modalitate de a castiga bani pe SocialBirth.com este recomandand unor prieteni sa se inscrie in acest sistem de castig. Pentru fiecare persoana care se inscrie in acest site urmand link-ul tau de recomandare (il gasesti in meniul principal, la Affiliates), dar numai daca aceasta este activa (adica are minim 100 de actiuni/click-uri pe site) primesti $0.50. Banii pot fi retrasi doar prin PayPal, iar suma minima pentru retragere este de 2$.

Asa ca HAI SA FACEM NISTE BANI IMPREUNA si inscrie-te CHIAR ACUM apasand pe bannerul de mai jos (daca te inscrii ACUM apasand pe acest banner, vei primi 100 de monede ca BONUS DE INSCRIERE!):
 
Social Media Advertising Network - SocialBirth

Iata si dovezile de plata:
Share this article :
 
 
Copyright © 2011. Cum sa faci bani pe facebook - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger